Results 1 to 3 of 3

Thread: 8800GTX SLI ... too slow for TRA?

  1. #1

    Unhappy (fixed) 8800GTX SLI ... too slow for TRA?

    Nevermind, I fixed it. There seems to be major issues with SLI and multiple monitors. Another thing that I found was that the default profile for Tomb Raider Anniversary was only activated on "TRAE.EXE". After adding "TRA.EXE" I get 80 fps with Single and 99fps with Alternate Frame Rendering. 1920*1080, 8xAA and everything else turned on.

    -unedited post below-
    Something wierd is going on here.

    I have an Athlon 4800+, 2gb ram, 8800GTX in SLI and a SoundBlaster 2 ZS.

    It begins with the intro in which the sound dissappears every 2 seconds. Fraps say I have 16 FPS in the intro.

    Then in the menu I have 16 FPS with Fullscreen Effects turned off, 5 when turned on.

    Any idea what's going on here

  2. #2
    Quote Originally Posted by JemyM View Post
    Any idea what's going on here
    I'd hazard a guess that turning off SLI is going to give you a huge performance boost - that, or a driver update that comes with an SLI profile for TRA...

    Though given how well TRA runs on much less powerful cards than yours I can't imagine how SLI is going to improve performance with TRA anyway.

  3. #3
    Nevermind, I fixed it. There seems to be major issues with SLI and two monitors together.

Similar Threads

  1. The forum
    By rob444 in forum Members Lounge (formerly Eidos Community Chat)
    Replies: 11
    Last Post: 5th Oct 2005, 06:41
  2. Please help me TR II
    By Blanca Iris in forum Tomb Raider 1 - 6 - Gaming Help Center
    Replies: 2
    Last Post: 22nd Aug 2004, 23:04
  3. Finally saw TR movie!!
    By Aquarius in forum Tomb Raider Series General Discussion & Off Topic
    Replies: 19
    Last Post: 21st Jul 2002, 08:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •