Thread: Still Getting Sound Errors

Still Getting Sound Errors

  1. #1

    Still Getting Sound Errors

    After a fresh install of Windows XP, I installed Shellshock and played it - it worked fine. Now when I try to run the game, I get sound during the intro sequence, but from the main menu onwards, nothing. I'm running a retro SigmaTel, which worked fine before, my drivers are up to date and I dont remember doing anything to the soundcard that might have messed it up.

    Also I think its appalling how Eidos bigwigs expect one or two people to deal with complaints and problems posted in some of these forums. Just because you've released a game a while ago doesnt mean you can sweep it under the carpet when there are numerous people screaming for some kind of patch or bug fix that would make what is a mediocre game, better.

  2. #2
    Tell me more about what's in your PC. CPU, Memory, etc.

    What version of Windows are you running?

  3. #3
    Processor: 2.9 GHz Intel
    RAM: 512 MB
    Graphics Card: NVidia GeForce FX 5500 128 MB
    BIOS: Award Software International Inc 2.0a
    OS: Windows XP Professional
    DVD/CD: NEC DVD/RW ND-3500AG

  4. #4
    Sorry I took so long to reply...

    I've never seen this problem before, perhaps you should try to run the game in Compatibility mode for Windows 98.

Similar Threads

  1. Anyone with an average gaming PC played the game yet?
    By Kildread in forum Thief: Deadly Shadows
    Replies: 7
    Last Post: 27th May 2004, 02:44
  2. Where can i download BO1
    By CookieJR in forum Blood Omen Series - General Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 8th Mar 2004, 09:26
  3. Troubles with Lord Binclair...
    By Rommel_1891 in forum Thief - Missions Forum
    Replies: 6
    Last Post: 18th Jul 2003, 22:20
  4. Mission 22 battle for alexanderia.help
    By atk1 in forum Praetorians - General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 5th Jun 2003, 17:25