Thread: Instalation/Game start problem

Instalation/Game start problem

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5

    Instalation/Game start problem

    I have not been able to get Batman AA to start after trying to install it three times now on a new computer I have now got.

    The computer exceeds all needed perimeters. It is:
    OS- Microsoft XP Home
    CPU- AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6000+
    Graphics- NVidia GeForce 210 1GB
    Free Memory- 2+ GB
    Free Hard disc- 1000+ GB

    It has installed but will not start. The last error i got was:
    AppName: shippingpc-bmgame.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: shippingpc-bmgame.exe
    ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0064f5a6

    I have uninstalled and cleaned the system, defraged and re-installed before getting this error again. What can I do to fix this? please be specific with some instruction as I am not very computer savvy.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    I DLed and installed the 1.1 patch and got same error with slight change.

    AppName: shippingpc-bmgame.exe AppVer: 1.0.1.0 ModName: shippingpc-bmgame.exe
    ModVer: 1.0.1.0 Offset: 0064fc06

  3. #3
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    alright, since non one has an answer on how to fix this Can someone point me to who may be able to help.

    I have read the read me in the DLed file and on the DVD and done everything that I could understand. I uninstalled and reinstalled once again after cleaning and defragging my system. I installed it on my second hard disc just in case there was a problem somehow with the first.

    Here is what it says is wrong when I try to start the game:
    AppName: shippingpc-bmgame.exe AppVer: 1.0.1.0 ModName: shippingpc-bmgame.exe
    ModVer: 1.0.1.0 Offset: 0064fc06

    and clicking more, I get:

    General Protection Fault!
    History: QA_Approved_Build_October_2008 177051 19-08-2009 13:-45.35 FMOD: 42200/42200 Game
    RaiseException() Address = 0x7c812afb (filename not found)
    GColor::GethSI() Address = ox1c66300 (filename not found)
    GColor::GethSI() Address = ox1aa5ded (filename not found)

    There is a clicking more but it is far too much to type here.
    I am archiving this here and hoping someone who knows what is what can let me know what I need to do to get the game to run.

    If anyone can help and needs any further info form me please contact me.
    Imkluu@att.net

    Thank you.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Does anyone know what is happening, where I can look to fix it, anything?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5
    Do they even have a technical support for this game anywhere?

  6. #6
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Hello, i have that bug too. I think, due to my research with google, a lot of people have this error, but there is no solution so far :-/ Due to the fact, that some of the post concerning this error, are older, it seems like noone is interested in solving this.

    I think it's a Windows 7 incompatibility bug. i have a 64 bit os. i run windows vista on a other partition. tried it there and the game works. so i think its not an hardware issue.

    hopefully someone is looking into these.

    best greets
    hannes

  7. #7
    Windows 7 incompatibility bug
    i run it just fine with win 7 64
    i have run it on 2 seperate systems with win 7 32 and 64 bit
    must be something in the persons system