PDA

View Full Version : Is there any way to change difficulty in game?



MortalKombat
28th Jun 2009, 19:11
Because at the moment I'm stuck behind a hidden door in the forbidden library mission. (The rotunda with the book in the middle) You see, I entered the room while the door was closing for some reason, and I couldn't get out again. This is my first time playing through, so I played it on easy. And because of that I can't restart the mission. (That's also bloody stupid) So I was wondering if there's any way to change the difficulty in game so that I can restart the bloody mission?

theBlackman
28th Jun 2009, 22:15
HIT O. Main menu, RESTART MISSION is in the list in the game menu.

MortalKombat
29th Jun 2009, 10:32
It's not there..

theBlackman
29th Jun 2009, 18:15
In the mission, hit ESC, Select SAVE OR LOAD. On the load screen you will see "Restart". This will restart the mission you are in. Or, of course let you load or save a mission.

RESTART only shows in the SAVE/LOAD menu. Sorry about that.