PDA

View Full Version : problem



sergiu1987
9th Mar 2009, 19:24
"application can't be initialized".....because I have an integrated graphic card nvidia geforce 6150se 430.Can this be fixed?

Kasper
28th Mar 2009, 12:05
I got the same problem :/

Mike_B
28th Mar 2009, 15:15
The patch (http://www.tafn.info/phpscripts/filesdb/details.php?file=9) should fix that problem.

Kasper
3rd Apr 2009, 12:33
Thanks it now works :)