PDA

View Full Version : Screenshot Trouble D:



toughraid3r37
19th Oct 2008, 22:08
Can someone please tell me how to put screenshots on here? And how do you take them?? Like for the screenshot competition. How do you all do that? lol :scratch: :nut:

Spong
19th Oct 2008, 22:18
Obviously, you need a PC version of the games.

- If you don't mind doing it the slow way, just press the PRINT SCREEN button (usually abbreviated to "Prt Scr") on your keyboard during play.
- Minimise the game you're playing then open up Paint (or any other image editing software on your PC).
- Press Ctrl+V (or go to Edit>Paste) to paste the image. Then save it (preferably as a JPEG).
- Go to an image hosting website (like ImageShack (http://www.imageshack.us/)) and upload your image.
- Once the image is uploaded, copy the link/url that accompanies it and put into a post within the forum's tags.

EDIT
Take the image you have in your sig for example.
The link/url is "http://i367.photobucket.com/albums/oo116/toughraid3r37/Underworldlara-1-1.jpg"
Put the forum's IMG tags around it to make it look like this "http://i367.photobucket.com/albums/oo116/toughraid3r37/Underworldlara-1-1.jpg". Submit the post and your image should appear like this...

http://i367.photobucket.com/albums/oo116/toughraid3r37/Underworldlara-1-1.jpg

By the way, if you intend that to be your sig, it's waaay too big ;)

toughraid3r37
20th Oct 2008, 01:38
Thank you. And i do have some of the games on PC. This will probably work. Thank you so much for your help. :) :) :) :)