PDA

View Full Version : USER INTERFACE Click to spawn



Oroibahazopi
19th Dec 2013, 20:49
Can you change the spawning so that you have to click to spawn, sometime I like to just stare at the death screen and think about what to do next.

Psyonix_Corey
19th Dec 2013, 21:45
No, it's this way intentionally to keep players from idling or intentionally not spawning to stay ahead in score at the end of matches.

Oroibahazopi
19th Dec 2013, 21:48
Well in that case I hope you get more loadout slots made available with something like numkey selection.

Psyonix_Corey
19th Dec 2013, 21:50
If you click a loadout slot you get the full 30 seconds to consider, even if you don't change anything. If you really just want to fiddle for a bit.

Oroibahazopi
19th Dec 2013, 22:02
Blleeeh I'd really rather have the full 30 and be able to interrupt it with a click after the 5? sec death penalty. w/e!