PDA

View Full Version : Game crash without any loading screen.



Sipar
24th Jan 2008, 19:41
Hello.
First, sorry for my bad english.
Second... i was play Just Cause three days and now i can't run it.
When i want to run it, a black screen and error show up.
http://img299.imageshack.us/img299/2095/justcausefckuperroraw1.jpg
AppName: justcause.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: justcause.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 00001655
Sorry, it's Czech language...

Sipar
26th Jan 2008, 07:42
Please help someone...

wbb
23rd Mar 2008, 11:54
ur a vista user

it happened to me for san andreas so im sticking to my xp to play games


:lol: :lol: