PDA

View Full Version : "flesh failed to initialize!"



eperon
19th Jan 2008, 18:20
what does "flesh failed to initialize!" mean? i haven't bee able to play this game at all yet. anytime i try starting it up, i get a black screen and this error message. what can i do to fix this?

Peter_Smith
20th Jan 2008, 01:06
It probably means your graphics card is not supported. If you have the information, compare your card with what it says on the box. Please post your system stats if that is not clear.

eperon
20th Jan 2008, 03:13
yeah my card is a no-go. bummer. thanks anyways.