PDA

View Full Version : why I can't click on the clan(link)



nugget78
11th Jan 2008, 05:45
hi all

thanks in advance..

why everytime I click on the clan(link) @ the online menu...
I got the TTL.exe fail...

how to counter this problem ?

thanks gain...

nug..

OldstyleHxC
11th Jan 2008, 18:34
because u got a PIRATE (reloaded NOCD) version of the game , thats all.

nugget78
13th Jan 2008, 03:02
I see...:D

so the counter measure ..I go and buy the original game to solve the matter...in order to enjoy d full access..

many thanks ~!:)