PDA

View Full Version : Tomb Raider Level Editor Questions



Neji_603
5th Jan 2008, 21:19
Can Tomb Raider Level Editor work on a Playstaion?

aktrekker
5th Jan 2008, 23:35
No.

Neji_603
6th Jan 2008, 02:26
Will it work on tomb raider 4 for PC?

aktrekker
6th Jan 2008, 04:49
You don't need TR4. You only need the level editor, it has everything you need. It only works on the PC.

Neji_603
7th Jan 2008, 02:32
so you don't need the full game or game at all for it to work and let me play the levels?

Driber
7th Jan 2008, 17:06
no, you can simply download it. links to download sites are in the FAQ sticky thread

Neji_603
8th Jan 2008, 01:34
I downloaded the level editor but I don't know how to start it?
I already set it up on my computer.
I know it's on my computer because I went to Add or Remove programs and I saw it there. But I don't know how to run it and start playing.

Driber
8th Jan 2008, 09:47
look for the link to the manual in your start menu
if you can't find it there, go to the folder where you installed the editor (usually C > program files > core design > trle) and open the manual PDF file

then read, read, read

Neji_603
10th Jan 2008, 02:08
How do you play the levels the I created?

Driber
10th Jan 2008, 09:24
read, read, read
^^^