PDA

View Full Version : Vista 64 and some problems with securom



dream79
21st Oct 2007, 23:09
Hiya

I just upgraded my Machine to the specs in my sig.
I used to run Just Cause on my old machine
Windows XP, Athlon XP 3000+, Geforce 7600GT, 1,25GB RAM and had absluteley no problems with the Game, 2 sudden crashes but besides of that the game was fine, no stutering nothing.
-
Now I have the new machine with Vista 64.
The installation went's fine...
But here the problems start. Wen I try to start the game, I get the Securom message to put in the original DVD.
-- I had the same with Rainbow 6 Vegas, but after the upgrade to the latest version, the problem was gone.
-
but for Just Cause there is no patch or upgrade, so I have to use a patched exe file to even get it run.
And here I get the problems which are described already in other threads, so I have this strange shadow arround me and the game has actually performance issues, it is stuttering :mad2: :mad2:

Is there anyone with Vista 64 who can run the came with the official exe?

dofer49
30th Oct 2007, 20:26
I have vista 64 and I'm having no problems at all. I read on these forums that it might have a fair bit of trouble running on vista but for me everthing is fine.

MY specs

CPU: 2.6ghz overclocked to 2.8
Memory: 2gb
Graphics: HD2900XT 1GB

dream79
31st Oct 2007, 12:03
Hi,

I could find the cuase for the copy protection problems.
With the new board I needed a new DVD Drive (sata) this one is broken.

cheers