PDA

View Full Version : Runtime Error!!! vista PLZ HELP =(



SDF
17th Sep 2007, 23:17
Okay, I have a weird issue. I had the game runinng last night but sadly today, I got the old error I used to get before reinstalling and luckily being able to play one mission.

Runteim Error!

Program: C:\Program Files\Thief - Deadly Shadows\System\t3.exe


abnormal program termination



I have the latest graphics drivers and updated the game to patch 1.1


System Specs:

Intel Core 2 Duo E6600 2.4ghz
2 gigs of RAM
GeForce 8800 GTS 640mb
Sound Blaster Audigy 4
Windows Vista Home Premium 32 bit.

theBlackman
17th Sep 2007, 23:30
--------------------------------------------------------------------------------

The game is not designed to run in VISTA. A few people have tweaked it and made it work, but unless one of them sees this you will have to do a SEARCH THIS FORUM both here and in the Deadly Shadows forum for VISTA as your keyword.

Also try www.ttlg.com in the Deadly Shadows and tech forum with the same search and keyword.

SDF
18th Sep 2007, 05:04
ahhh I got it to run last night but now it doesnt work