PDA

View Full Version : Vista



Marcus209
31st Aug 2007, 16:46
Can this Game run on Vista Home Premium ?

renegamer
10th Oct 2007, 22:27
I haven't been able to get it to run stably. It will run great for a few minutes ~3-20 min) and then my whole system freezes.

I've run it with WinXP compatibility and run as Adminstrator. I've also applied the 1.1 patch (w/out much hope though).

If anyone has figured this out, pls let us know.

RG

sarame287
22nd May 2008, 22:07
I have been able to run it on Windows Vista just fine for several hours (as long as I play). Now that I'm running Vista on a Mac, I'm having problems. :(