PDA

View Full Version : plz help i have problem in game just cause (language)



haitham shoukry
26th Aug 2007, 19:11
i need change language to english how?

i have game just cause language( French) :nut: how change to english:cool:

pllllllllllz help me

:mad2: :mad2: :mad2:

cazzer
27th Aug 2007, 09:02
Have you checked in options?
There might be something in there.

haitham shoukry
27th Aug 2007, 16:49
I KNOW MAN BUT NO OPTION FOR CHANGE LANGUAGE
:mad2:

cazzer
28th Aug 2007, 17:01
If it is on PC go into properties and see if you can have a fiddle around with the settings in there but apart from that i dont know.