PDA

View Full Version : Resolution Change



RazoreD
14th Aug 2007, 18:32
Hello guys :) Im new here and i have a problem with Total Overdose. I hope you could help me. My Graphics card(Nvidia GeForce 6600)is defective and all the time if i want to run a game than i must lower my graphics settings. But i put my game to the lowest resolution available (640x480) and the game gets stuck and the graphics are f**king up. I cant play normally with that :mad2:. And my question is : is there any way i can set up a lower game resolution than 640x480? Thanks anyway.

RazoreD
17th Aug 2007, 07:17
damn.....no one replies.....

Niborius
5th Jan 2008, 19:44
From all of i know, it's not possible to lower the resolution any more.:(