PDA

View Full Version : Loading time?



Gibbo
7th Jul 2007, 08:12
So i bought just cause over steam,

I start it up, get to the title screen, click start game, click new game.

Gets to the loading screen..... an hour later.....still loading.....another hour later still loading.....

it seems to go on forever!:confused: the demo ran fine.

my system specs are

Intel Celeron D 2.6GHz
512Mb DDR2 Ram
Geforce 7300 GT
On-board sound device

Any help would be appreciated

cazzer
8th Jul 2007, 09:36
Same thing happend to me.
I left mine for 6 hours and it was still loading:(
It is a common error unfortunately that has not yet been found a solution to, It normally happens when you have had it for quite a long time (2 months) otherwise check the disc.:D
A way to check if it is frozen give the loading picture a minuite and if it doesn't change by then then it is frozen.

Gibbo
9th Jul 2007, 17:25
Fixed it :D

Just reinstalled and it worked XD

Now to fin out about some secret vehicles... Space shuttle?

cazzer
10th Jul 2007, 17:07
If you mean the ulysees redcloud then go ahead.;)

Gibbo
11th Jul 2007, 06:38
Already found one of those :D
And a jetski