PDA

View Full Version : Just Got TRA



Elite Archaeologist
26th Jun 2007, 00:49
Everytime I try and play it gives me these error messages

No disc inserted.
Please insert the original "TombRaider-A" CD/DVD.


Or
No Disc is in DVD drive.


What's the deal?? The game is brand new (fresh of the BestBuy shelf) and I installed it perfectly. Why won't it work?


Is there a PC CD ROM version (as opposed to the DVD version) Or do I need a new DVD drive. I

qwerty
26th Jun 2007, 01:02
you have to buy a original DVD of anniversary..........

Elite Archaeologist
26th Jun 2007, 01:18
Ok ,So why is it giving me these SecuROM mesages.

GeorgeMaciver
26th Jun 2007, 07:59
Try this thread, see if it helps :)

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=68753

TheRidster
26th Jun 2007, 15:33
Everytime I try and play it gives me these error messages

No disc inserted.
Please insert the original "TombRaider-A" CD/DVD.


Or
No Disc is in DVD drive.


What's the deal?? The game is brand new (fresh of the BestBuy shelf) and I installed it perfectly. Why won't it work?


Is there a PC CD ROM version (as opposed to the DVD version) Or do I need a new DVD drive. I

Happened to me a few times and I have the official version!! Try cleaning the disk and try again.:)