PDA

View Full Version : Commandos 2 Savegame Backups



spazticorange
5th Apr 2007, 05:52
Hey people,

I want to reformat my computer, and was wondering if there was a way i could back up my savegame data. Please do reply quickly. thanks...

Gordon

sick
5th Apr 2007, 15:36
Make a copy of the "OUTPUT" folder.

gIGoN
11th Jan 2009, 08:28
I'm using vista and installed commandos 2.

Whenever i saved a game, the new game doesn't appear in the output folder however there's no issue for me to load or continue to play the game. It's just that i don't know how to back it up and continue to play it on other PC as i don't know where the save game is saved. Could someone help me on this . Thanks

Raf
15th Nov 2009, 00:29
I had the same problem :mad2:
I found the location by saving a dummy save game and then searching my whole drive for *.sav with a modification date of today

Anyway here is the path (replace YOURNAME)
C:\Users\YOURNAME\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Commandos II\OUTPUT
Just copy all files (not just the .SAV, but also the .cfg, msb and dat file) from your old installation here.