PDA

View Full Version : Not sure if this is a bug but..



david72
11th Feb 2007, 13:22
When the autorun starts and the little screen comes up with the play icon etc, I click play and nothing happens, the game freezes and I have to close it however if I go via the program link it starts fine...odd.
Now I just need to wait for the multiplayer patch so that I can go online for longer than 30 secs before it shoots me out and I have to restart the pc to get my internet connection back.:mad2:
Still it's a good game and I am looking forward to an offline skirmish mode..hint..hint although it should have been there to start with.

Cpt.sharp
11th Feb 2007, 15:02
This happens to me aswell. I have to Ctr Alt Del and shut the program down then either click start again or click on the shortcut.

Joker1974
14th Feb 2007, 17:36
I had this after installation. But also a notification that I was missing a file or something. I needed to install the DirectX from the game dvd and reboot. Worked fine after that.

Cameraman
14th Feb 2007, 22:30
Yeah it does seem to freeze. Don't play from the autorun, just exit it.