PDA

View Full Version : "Press any key to start" bug



unurkan
2nd Feb 2007, 04:46
Not sure if anyone else has reported this, but I have a weird bug that does not allow me to start any single player missions by pressing any key. No matter what key I press, I cannot start the single player mission. The ONLY way I have found to start a game is to alt-tab and then again alt-tab back to the game.

Moderators and anyone else...PLEASE respond.

Brolan
2nd Feb 2007, 16:36
Not sure if anyone else has reported this, but I have a weird bug that does not allow me to start any single player missions by pressing any key. No matter what key I press, I cannot start the single player mission. The ONLY way I have found to start a game is to alt-tab and then again alt-tab back to the game.

Moderators and anyone else...PLEASE respond.

Clicking the left mouse button works for me.

unurkan
3rd Feb 2007, 05:00
Nope, tried it. Nothing works except alt-tab. Mods, please help?

antiSniper07
3rd Feb 2007, 05:34
Not sure if anyone else has reported this, but I have a weird bug that does not allow me to start any single player missions by pressing any key. No matter what key I press, I cannot start the single player mission. The ONLY way I have found to start a game is to alt-tab and then again alt-tab back to the game.

Moderators and anyone else...PLEASE respond.

Uninstall the game. Get the Diskeeper Lite Disk Defragmenter(its free). Defrag your C Drive. Turn off AntiVirus when installing anything. Reinstall game. I would be willing to bet allot of these problems are due to poor system Maintenance.

Ever hear of Tuneup Utilities 2007? Now you have, try it aswell. Run Disk cleanup, delete everything. Run Registry Cleaner, delete everything. 1000 error's?

chewbeeb
6th Feb 2007, 16:54
I have a similar error at the loading screen except whenever I hit a key... it freezes and then I get a blue screen for about 5 seconds. followed by the computer resetting.. Anyone know what's the problem? I've uninstalled it and defragged and installed it again to no avail..

whoopy91
6th Feb 2007, 18:13
I have a similar error at the loading screen except whenever I hit a key... it freezes and then I get a blue screen for about 5 seconds. followed by the computer resetting.. Anyone know what's the problem? I've uninstalled it and defragged and installed it again to no avail..

I have EXCATLY the same problem, althrough I dont get a blue schreen

Von Smeed
6th Feb 2007, 18:44
Left clicking the mouse works on all 3 of my systems the game is running on.:scratch:

If your using any kind of cordless mouse (Intel mouse,ect) try updating those drivers or using a regular mouse. Are you guys using the default controls in the game? (no re-mapping).

chewbeeb
6th Feb 2007, 19:20
Left clicking the mouse works on all 3 of my systems the game is running on.:scratch:

If your using any kind of cordless mouse (Intel mouse,ect) try updating those drivers or using a regular mouse. Are you guys using the default controls in the game? (no re-mapping).


Not using a cordless mouse and I'm using the default controls... I have no idea why it keeps doing this... I want to play =(...

By the way, left clicking doesn't work for me either incase someone was going to recommend that..

MixedupJim
6th Feb 2007, 22:01
In my (very limited) experiance, these hangs are caused when the game tries to start up the 3d engine, so check you graphics card drivers etc