PDA

View Full Version : How do you GIVE teammates your units?



justin3d
29th Jan 2007, 21:34
I keep noticing the tip that tells me I can GIVE players some of my units. How do you do this? If I have a squad of planes, how do I let someone else control them?

Alymon
29th Jan 2007, 21:39
Unselect the unit to give.

Go to the map.

Highlight the unit to give on the map.

Hit the left thumbstick (360).

Select the person's name from the list that appears.

GR34
29th Jan 2007, 22:12
Unselect the unit to give.

Go to the map.

Highlight the unit to give on the map.

Hit the left thumbstick (360).

Select the person's name from the list that appears.

how do i do it on the PC thow

justin3d
29th Jan 2007, 22:13
How would you do this on the PC?

Goober74
29th Jan 2007, 23:08
I'm pretty sure its middle mouse. Someone today gave me units and thats how he said he did it.

blaze10001
30th Jan 2007, 04:52
press your mouse wheel down when you hover your mouse over the unit on the map screen

ErikNL
30th Jan 2007, 09:40
I believe you can assign a key in the settings menu, under command. Down the list it says something about give unit. Standard it is listed with mouse button 3

poisonpill
31st Jan 2007, 16:46
yeah unfortunately it defaults to middle mouse button, which not everybody has.

Just go into controls and change it to something else.

menace2
1st Feb 2007, 07:01
strange, as i have tried doing this. i have it set for mouse button 3 and the alternate is the G key. neither one seemed to work. yes, i was in the tab map.

FusionC5
1st Feb 2007, 12:24
yeah unfortunately it defaults to middle mouse button, which not everybody has.

Just go into controls and change it to something else.

Surely if you one has the hardware required for the game, then they must have a middle mouse.. They've been standard on mice for like 6 years now.