PDA

View Full Version : reservoir dogs help



oggie
22nd Jan 2007, 15:00
i recently bought res dogs and can not get it to run every time i start game i get error res dogs needs to close sorry for any inconvienence pls help these are my specs 1.3ghz amd 1024mb ram ati rad 9550 256mb graphics card plz help i realy wanna play this game email at bonnie.ordish@ntlworld.com:mad2:

director07
10th Feb 2007, 19:54
i have the exact same problem. its a joke, really. spent god knows on a game, just for eidos to **** us over with **** like this. ive heard its a **** game, but i still wanna try it. eidos is a joke. ive installed it, but when i put the disc in, it has that ******* 'not responding' window for both autorun.exe and reservoir dogs.exe. help would be VERY appreciated

Hazler
29th Jun 2007, 09:18
I have the same problem. I get the error message from both autorun.exe and the games .exe itself.

Here's my PC:

AMD Athlon(tm) 64 Processor 3400+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz
1024MB DDR
Microsoft Windows XP Professional (5.1, Build 2600)
DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
NVIDIA GeForce 6600 256MB with the latest drivers

rohit_521
6th Feb 2008, 16:20
hi can anyone post only cut scenes of reservoir dogs pc game