PDA

View Full Version : mod problem



lifeisapickle
20th Jan 2007, 16:39
hey, i downloaded one of those mods, and when i double clicked the file thingy, it said "Imperial Glory is not installed"
the only thing is....that imperial glory IS installed. must it be playing as i do the mod? what do i do with it. thanks

sick
20th Jan 2007, 20:08
Which mod have you downloaded?

lifeisapickle
22nd Jan 2007, 20:27
i think it was just one of those patches, like...one of the patches, it had like speed up/down battles, maybe it was called patch 1.1

sick
25th Jan 2007, 14:39
Try this (http://www.tafn.info/phpscripts/filesdb/details.php?file=10).

lifeisapickle
25th Jan 2007, 21:33
now it said it needs vorbis.dll. when i click on the logo of imperial glory.

theres a thing next to it saying datapack2 which won't open w/ any program