PDA

View Full Version : plss help meeeeeee



mody_alex
2nd Jan 2007, 12:58
look at that image
then u will know my problem

http://i80.imagethrust.com/i/696427/untitled.jpg (http://www.imagethrust.com)

http://i80.imagethrust.com/images/2VaH/view-image/untitled.html


plsssssssssssss help me

molotov22
3rd Jan 2007, 20:56
U cant do anything about this.......This is just a fakin error....Just wait and if u r lucky it will disapper in 1 or 2 mins....

mikey83
26th Jan 2007, 12:01
That is an annoying fakin error,and it always dissapear when the game has started...Just as he said,nothing to do about it,and eidos dont care...Seems they love to have angry writers here on this forum... :mad2: