PDA

View Full Version : japan motorcycle jump help



splice
19th Aug 2006, 13:05
ok i have jump like hundreds of times never made it not even once. i think you have to use the dismount witch i think is the e key and i notice there is an grapple spot at the top of the bridge. please someone help

Bullethail
19th Aug 2006, 13:24
Well, you need to grapple, jump, and then roll in the PS2 version. Is PC different or what?

shakeurcoconuts
21st Aug 2006, 10:31
For the motocycle jump you got to :

Pc version :
it's up then right then down.

Ps2 version :
it's square then cross then round. ;)

splice
27th Aug 2006, 14:29
yes the game is on my pc this jump is so hard its like if i make it i won the lottery. and the odds of winning the lottery are to high. lol how many more lottery spots are there in this game because to win the lottery once would be very lucky to win it twice would be almost impossible

RuumTaedor
27th Aug 2006, 16:18
Just to clarify, this is an interactive cut scene. Wait for the picture of an arrow to appear. As soon as the picture of an arrow appears, press that arrow key.

hotbabe4you
5th Sep 2006, 01:44
I am at Japan, on the Nishimura building and i need to get on the Takomoto building.
The only posibility is to get that motorcycle but the big problem is that i cant get in the room with the motor.I tried all the ways but its impossible.
Guys please if you had the same problem and you solved it, let me know how can i do it.
I beg you!:(

aussie500
5th Sep 2006, 02:27
No most of us had no problem, the skylight on the roof is movable

Treeble
5th Sep 2006, 02:34
Yeah, only read the below if you're hopeless.

Shoot the barrel behind the fences, climb the pipe to the top and jump to the rooftop. Use your grapple on the roof to get it out of the way and drop in.

shaq
5th Sep 2006, 13:38
http://img179.imageshack.us/img179/9469/snap071xq0.jpg

http://img361.imageshack.us/img361/4765/snap072qt1.jpg

http://img301.imageshack.us/img301/53/snap073yn4.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/1041/snap078qc4.jpg

http://img350.imageshack.us/img350/3590/snap080td4.jpg

http://img241.imageshack.us/img241/8497/snap091fd9.jpg

http://img385.imageshack.us/img385/4554/snap083gw1.jpg

and use arrows and interactive button ;)

splice
17th Sep 2006, 16:38
thanks to the post #9 by shaq was able to make the motorcycle jump.i have pc version:lmao:

shaq
18th Sep 2006, 15:09
thanks to the post #9 by shaq was able to make the motorcycle jump.i have pc version:lmao:

No problemo ;D

Robmonster
25th Sep 2006, 10:15
Nice screens. Where did you get that saucy outfit for Ms Croft? Do you earn different outfits later in the game?

RM

ELEN
25th Sep 2006, 11:01
You unlock some outfits during the game (for the Rewards you find and the Time Trials you complete), but the specific one is custom made.

shaq
25th Sep 2006, 17:15
Nice screens. Where did you get that saucy outfit for Ms Croft? Do you earn different outfits later in the game?

RM

I made it :)

ledward639
27th Sep 2006, 21:19
I have been trying to get motor cycle across bridge in Japan for three weeks. I read all the help that has been posted but not clear enough for me to work it. One answer was up, right, down. I am using Windows XP on PC. Trying to get across the bridge using key board. Bought a game boy but this no help so far.
HELP. If its legal email me at ledward639@cox.net. If its not legal sorry I asked. Thanks ahead of time. Ed

Treeble
27th Sep 2006, 21:59
Well, you got through the interactive cutscenes in level 1 and 2, right? Just follow the same process here, by pressing the keys you are shown on screen. :)

Shrensh
27th Sep 2006, 22:30
I went back to Legend and did the motorcycle jump at the beginning of Japan, and (for PC) the keys were left, up, down. I find it helps just to learn the sequence and then hammer the correct key until the arrow appears on the screen, instead of waiting for the arrow to appear and then trying to get it in time.

Headache
27th Sep 2006, 22:53
instead of waiting for the arrow to appear and then trying to get it in time.
Yes, quick and accurate reflexes would help.

Terminatorvs
27th Sep 2006, 23:06
I find these interactive cutscenes too easy. I've never mispushed a button. It surprises me, why some people find it hard to complete.

Headache
27th Sep 2006, 23:11
I find these interactive cutscenes too easy. I've never mispushed a button. It surprises me, why some people find it hard to complete.
Good Lord, me too.

Is it really that involved to push a button!? (The correct one, mind you)...

I mean, how could it be so bad that people have to start multiple threads? If anything at least put some effort into re-trying and memorizing the damn arrows!

..Rant over..
:o