PDA

View Full Version : 100+ Dripping HQ Legend Cinematic Shots



Johnny
3rd Aug 2006, 17:36
I thought I'd share my collection of Legend cinematic screenies. :) All shots are in super high quality JPG format @ 1280 x 1024 resolution. I added a few next gen screenshots of the Japan cinematics, but most are in current gen graphics. Click here (http://files.filefront.com/My_TR___Legend_Screens_JPGrar/;5348155;;/fileinfo.html) to download the compressed .RAR folder. Enjoy!

RebeL_fARmeR
4th Aug 2006, 07:40
FORTY FIVE MEGABYTES!!!:eek:
Dude, this is gonna be sweeeeeeeeeeeeeeeeet...

...

Kinda funny how I can spot some of the exact, precise same images that I made... I can see you have good taste!
Like this one: http://www.geocities.com/burnthetrendie/laz29.JPG no collection is complete without it! :D

You seem to have avoided JPEG fuzz quite well, mine went all bad, man! :(

dulcetpurr
4th Aug 2006, 16:08
Thank you. :D

Johnny
4th Aug 2006, 18:15
FORTY FIVE MEGABYTES!!!:eek:
Dude, this is gonna be sweeeeeeeeeeeeeeeeet...

...

Kinda funny how I can spot some of the exact, precise same images that I made... I can see you have good taste!
Like this one: http://www.geocities.com/burnthetrendie/laz29.JPG no collection is complete without it! :D

LOL! Great minds think alike! :D


You seem to have avoided JPEG fuzz quite well, mine went all bad, man! :(

I use the Paint Shop Pro Batch Conversion tool to obtain high quality jpeg images. First, I save the images in bitmap format to avoid any loss in quality and then I convert them using the tool. Let me know if you ever need an image converted and I'll do it for you. :)

Legendary Lara Croft
4th Aug 2006, 20:41
I couldn't start a new thread for some reason, but maybe you can help me?

I would like to know if there is a special button in Tomb Raider Legend which would allow you to make screenshots? It's not very convinient to use PrtScr button
I would really appreciate your help :)

Johnny
5th Aug 2006, 04:47
I would like to know if there is a special button in Tomb Raider Legend which would allow you to make screenshots? It's not very convinient to use PrtScr button

Unfortunately, there is no other way to take screenshots. :( You have to use the Print Screen button and paste the screenshot to Microsoft Paint or any other image program.

RebeL_fARmeR
5th Aug 2006, 10:15
Unfortunately, there is no other way to take screenshots. :( You have to use the Print Screen button and paste the screenshot to Microsoft Paint or any other image program.

Man you were right, great minds DO think alike! :nut:

Though MS Pain gives you terrible JPEG fuzz, avoid like the plague! :mad2:

dulcetpurr
5th Aug 2006, 14:21
Thanks for the info guys, I wondered myself.

I had a giggle at "MS Pain" too. Tee hee. :D

Leak
6th Aug 2006, 15:44
Unfortunately, there is no other way to take screenshots. :( You have to use the Print Screen button and paste the screenshot to Microsoft Paint or any other image program.
Errrm... use IrfanView or The GIMP instead of MS Paint at all costs, and probably try a 3rd party screenshot utility that'll directly save screenshots somewhere on the hard disc; ATI Tray Tools will also do this if you happen to use it...

np: Reinhard Voigt - Zu dicht dran (Kompakt Total 2)

Legendary Lara Croft
6th Aug 2006, 17:08
I hope Eidos will include such option with the next patch, if any. Since all the other games from the series had it I was surprised that Legend didn't. Thanks for reply:)