PDA

View Full Version : Problems with cheats..



Fateless
14th Jul 2006, 20:24
Okay,

So I followed all the instructions to use the cheats:


Updated the game to version 1.1.
Went into credits and typed in ''Pyrogodmode''.
Made a new campaign and selected a new empire.
Tried entering the the cheats on the main map ( managment map ).


How ever the cheats still don't work, it's starting to annoy me, can someone please tell me if I forgot something?

Sir Crow
20th Jul 2006, 18:45
When you enter the cheat in the credits screen did you get the sound? if you didn't then I'm afraid you made a spelling mistake. If you did start a new campaign and on the map screen enter the cheats there. press the keys in order and keep them all pressed down together then release. As far as money, food, raw materials and population goes you have to enter the cheat several times to increase the values.

JODQ11
26th Jul 2006, 15:20
;) i think its all in capitals PYROGODMODE and for the codes you must use left alt and left control at the map screen not at the credits one