PDA

View Full Version : So, how do I use backed up saves?



Witchhunter
3rd Jun 2006, 00:07
I'm on the last level and just near the end I died so I went to reload but the game crashed. Thankfully I backed up my saves to the desktop after I made the final save but I just can't get them to work. How do I reload from these saves?

:scratch:

Xcom
3rd Jun 2006, 00:15
I guess you start the level from the beginning, Alt+Tab to Desktop, copy saves back to their location, get back in the game and try to load the game. But it's just a guess.

Witchhunter
3rd Jun 2006, 00:45
yup, tried that and it wont load the saves, they're empty. I tried this earlier on in the game and got the same problem.

Xcom
3rd Jun 2006, 01:33
Okay, when level is started, save your game. Maybe you need to do it several times depending on how many times you saved before and how many slots you've used. Then alt-tab to desktop and copy your original saves back. Then get into the game and load the game. I tried it and it worked.