PDA

View Full Version : problem with the demo



er453r
23rd May 2006, 13:21
I've downloaded the demo and one of the files is corrupt :/ Ironically it's "HitmanBloodMoney.exe". Could someone upload this one, 'cause I don't feel like downloading 800mb again :(
big thx in advance

martin88
23rd May 2006, 13:25
Where did you get it from?

The only hosts I know of are Gamesspot, Download.com and eidos.

morbius83
23rd May 2006, 13:41
Look at this:

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=60094

Solution is VERTICAL SYNC

er453r
23rd May 2006, 14:26
I have it from Gamespot, but my internet connection is crappy and I tend to lose some packets :/

It's not an error, I'm missing the proper version of demos "HitmanBloodMoney.exe" file. It was corrupted in the archive, before installation. Could someone upload it to rapidshare or something? just this file and i'm set :]

Witchhunter
23rd May 2006, 14:42
er453r post an email address of yours and I'll send it over.

er453r
23rd May 2006, 14:43
ok guys, problem solved thanks to sj4ck & Xcom

thanks again

sj4ck
23rd May 2006, 14:50
ok guys, problem solved thanks to ME>>sj4ck<<ME & Xcom

thanks again

lol to that im a savior

degsy_2001
24th May 2006, 09:25
i seem to have a problem :scratch: wen i start the game evry thing looks good but wen i start the first levle (the swing king) the grafix are all mesed up i meen the floor is missing just the water below and half the buldings are missing thers just big holes were they shud be i have a amd 64 chip and bord with 1 gig ddr (333) and a geforce 6600 pci with the newist drivers
can some one please help :mad2: