PDA

View Full Version : Tomb Raider Legend Demo Problem



VBG230985
1st Apr 2006, 14:12
HI ALL!!
When i start the demo, i recive a message: A module secure can´t be activated. This program can´t be execute (7000).
What can i do?

lllll
1st Apr 2006, 14:14
Update your video drivers, if not I am afraid you have to download again :(

VBG230985
1st Apr 2006, 14:17
I have the last driver for nvidia 6600 (84.25).

lllll
1st Apr 2006, 14:21
Many people had to download again because of a corrupt file so.... :(

With your videocard, it should work with ease.

Fastest download for free demo now is here:

http://www.tombraidercommunity.com/downloads_demopatch.php#tr7demo

VBG230985
1st Apr 2006, 19:38
I had download the demo again and i have the same problem. I think that the problem is the anticopy, securom. I have daemons tools disable, but the demo doesn´t work....Any idea

Trinity34
1st Apr 2006, 19:43
Try looking at your security settings for your computer. Executable files are a big "no no" sometimes. Or maybe you can use the computers Installation Wizard. Do you have windowsxp?

VBG230985
1st Apr 2006, 19:46
Yes, i have windows xp professional, i tried to execute the exe with windows 2000 compatibily and i have the same problem

Trinity34
1st Apr 2006, 19:47
Have you already installed the game?

VBG230985
1st Apr 2006, 19:52
yes, the problem is when i start the game, i recive the message of security module

Trinity34
1st Apr 2006, 19:58
It must be somewhere in your options for your antivirus software.

hotrippr
2nd Apr 2006, 05:07
well it takes several times to get this to start, I was luck to be able to get thru the whole thing once but thats it. Seems securom is the culprit. I sent them an analysis and asked if I could disconnect any hw that may give me trouble, I also reinstalled my latest X1900XTX drivers, DirectX9.0c, and My audio drivers, no other games give me trouble just securom7 from eidos. Empire at war has securom7 and it is phine. TRL keeps saying "there was a problem and needs to close". This sucks looks like I wont be able to buy this game!:mad:
They probably know me by Name at securom from all the analysis I send them.
I also have latest MB xfire 65nm dualcore cpu board sata2 raidMatrix ddr2...wonder if this game is ready for all that? Eidos can be stupid when dealing with next gen compatabilitiy. Funny all other games old as my grandma work but nothing from eidos.

dhama
2nd Apr 2006, 15:57
Software incompatibility is a big problem with new software running with older software... or viceversa. You may only have luck running the demo without anything else running in the background.