PDA

View Full Version : Ports



Seventy7
18th Mar 2006, 00:29
Hey all just wondering what ports need to be open on your router to host a Online server?

Some of my mates and I want to play (alone) but dont live close enough for a LAN.

Can anyone help?

Viper101
18th Mar 2006, 01:32
:confused: i dont know how but i did that once but it was me and my friends (i have 6 friends) so yeah i forgot how

Seventy7
18th Mar 2006, 07:59
no need, there is no ports to fwd :)

Seventy7
18th Mar 2006, 22:16
is there any patches for this game yet?