PDA

View Full Version : playing online I get a INVALID AGENT message, how do i fix that?



skiptamylou
26th Feb 2006, 21:24
is there a patch for this game. i bought it just to play online and this game is giving me nothing but probles

Chrow
27th Feb 2006, 15:18
LMAO another who Got Fu**ed :D lolz

Cubamix
27th Feb 2006, 18:43
is there a patch for this game. i bought it just to play online and this game is giving me nothing but probles

yo yo yo check dis out u always have dis problems like everyone else u just have to wait a lil bit until the errors get out, and if u click in find games u can't move the mouse or ur game will crash, so just use the arrows ok:D

smoke420
1st Mar 2006, 07:51
Yer this is crap i get all these Invalid Client session in slots blah blah blah. It covers the whole screen and you get killed half the time. Idiots Eidos

Riggzo
14th Mar 2006, 03:05
Yer this is crap i get all these Invalid Client session in slots blah blah blah. It covers the whole screen and you get killed half the time. Idiots Eidos

Very true this happened to me too. It's gay.

http://i29.photobucket.com/albums/c300/El_Receiver/25prob.jpg

Riggzo
14th Mar 2006, 18:04
...Maybe it would be nice if we had someone posting some progress on how solutions to these problems are going? :p

kinzakracker
28th Apr 2006, 22:33
Got the same deal??? any news of a patch or anything yet? i bought this specifically for the online play, from direct2drive, and it's crappin out on me, frustratin...