PDA

View Full Version : How to set up a Clan!



dlkxsgb
1st Feb 2006, 23:01
Hi folks. i tried the search feature, but didn´t find anything about how to set my clan up!

i wann see it in the stats page , whre u can browse other clans... plz help me and my dudes!

Angel_
1st Feb 2006, 23:30
iam not sure to understand your question .

To make a clan just go loggin/myclan/creat clan/

if you want to search a clan on the stats page you cant just in clan search type the name of your clan , or search for a player .

dlkxsgb
2nd Feb 2006, 09:17
sorry about my grammar-/me´s notfrom here-- i mean: i want to create a clan!°0


u say its able to create a clan ingame'`?

dlkxsgb
2nd Feb 2006, 09:50
tried to do it ingame but it everytime crashes

J-Hood
2nd Feb 2006, 12:34
Thats the only way you can create a clan.

dlkxsgb
2nd Feb 2006, 12:38
ok! i got teached that i hav to use cd.
nocd makes it crash.. damn...