PDA

View Full Version : Lara Croft desktop buddy



imported_Mark_
31st Jan 2006, 22:24
As many of you may have noticed in the new update on www.tombraider.com, Eidos has released a little application that you can execute on your desktop, so you have a mini Lara Croft that can tell you about any updates on the official site.

For those of you who don't know about it, you can download it here (http://www.tombraider.com/buddy_launch_page.html). I've attached some screen shots of the program.

http://img495.imageshack.us/img495/5687/017pj.jpg

http://img294.imageshack.us/img294/4888/033qm.jpg

http://img494.imageshack.us/img494/7668/043kd.jpg

http://img395.imageshack.us/img395/7827/057dl.jpg

http://img494.imageshack.us/img494/1700/061oo.th.jpg (http://img494.imageshack.us/my.php?image=061oo.jpg)

http://img37.imageshack.us/img37/6072/023rv.th.jpg (http://img37.imageshack.us/my.php?image=023rv.jpg)

mistercroft
1st Feb 2006, 01:46
i know its so kool!!!!!!!!!!!!

LaraCroft21
1st Feb 2006, 02:51
I saw that. But what else does she do?

Trinity34
1st Feb 2006, 03:39
You guys see the new screen shots that come with it?

Here is one...

http://img58.imageshack.us/img58/2691/desklara18xj.jpg

TRaiderGurl
1st Feb 2006, 05:36
You cant really interact with her. The only thing i can get her to do is roll and shoot. The rest of the time she just walks back and forth stretching saying "help me climb those windows" but i dont know what to do. Ocassionaly she;ll run and climb up a rope...but not a lot.

dhama
1st Feb 2006, 05:46
You cant really interact with her. The only thing i can get her to do is roll and shoot. The rest of the time she just walks back and forth stretching saying "help me climb those windows" but i dont know what to do. Ocassionaly she;ll run and climb up a rope...but not a lot.

Yeah whatever happened to AOD Lara...


Hey, but this is cool though... more than one Lara, three in fact :eek:
http://www.dhama.co.uk/Lara1.jpg

starfruit
1st Feb 2006, 09:25
i have that but how did you have 3 laras!!!! :confused: :confused: :confused:

Trinity34
1st Feb 2006, 19:36
i have that but how did you have 3 laras!!!! :confused: :confused: :confused:

He must have opened the desktop lara three times. :) How do you get Lara on top of the windows?

dhama
1st Feb 2006, 20:54
He must have opened the desktop lara three times. :)

You are such a party pooper :p



How do you get Lara on top of the windows?

Hold down left mouse button whilst the pointer is over Lara and place her on top of a window, but make sure there is enough space first. :)

Trinity34
1st Feb 2006, 21:08
You are such a party pooper :p




Hold down left mouse button whilst the pointer is over Lara and place her on top of a window, but make sure there is enough space first. :)



Thank you. :)

Legendary Lara Croft
1st Feb 2006, 21:12
that little Lara is so cute and curious too, she climbs everywhere and comments all the time. I really like it and also it's good that it can show you latest updates. Thanks! :D

WraithStar
1st Feb 2006, 21:15
Is there any way to get it to work without being on the net? I don't really care if she can tell me that the site was updated. I was just intrigued by the possibility of making an obstacle course out of my icons :p

lara fan 300
1st Feb 2006, 21:26
How do make her jump on the windows she shoots her rope sometimes but mostly she just says shes bored and lets excercise and go on windows how do you make her do it

konichi-wa
1st Feb 2006, 23:48
how do you get here to do interesting things like break dance

Lara Croft Online
2nd Feb 2006, 00:12
how do you get here to do interesting things like break dance

I turn on MTV and wait 5 minutes. :thumbsup:

Trinity34
2nd Feb 2006, 00:15
I turn on MTV and wait 5 minutes. :thumbsup:

ha ha :rolleyes:

dhama
2nd Feb 2006, 05:58
I turn on MTV and wait 5 minutes. :thumbsup:

.....and after 5 minutes of ads she dances?

midroth
2nd Feb 2006, 06:13
Or shoots the television set...

Joshorty
2nd Feb 2006, 06:47
Gosh, people seem to have so much fun with destop Lara :D

GeorgeMaciver
2nd Feb 2006, 08:04
Thanks Eidos and CD, she's great! :D

http://70.84.190.115/3106/35/upload/p1106438.jpg

RuumTaedor
2nd Feb 2006, 14:50
Greetings everyone! Yesterday, at the office, I was reading this forum, and Lara said something like "I don't know how you get any work done, you seem to like surfing the Internet." I almost fell off my chair! How Lara-like!

fishhog53
2nd Feb 2006, 15:11
desktop lara is great. She also told me that i must not delete anything. my computer is so cluttered i guess. :confused:

Joshorty
2nd Feb 2006, 18:05
How do you make her climb :confused: I tried helping her, I moved her close to a window but then she'd always fall. HELP!!

dhama
2nd Feb 2006, 22:03
How do you make her climb :confused: I tried helping her, I moved her close to a window but then she'd always fall. HELP!!

Well just tidy yer room instead. ;)

darkfader
10th Mar 2006, 04:42
How to make her stay-on-top?
Well... I found one freeware utility but it's not a command-line utility. But it's ok if you hibernate feature anyways.
http://www.freewarehits.de/OwnSoft/WinOnTop.zip
(also in http://www.freewarehits.de/OwnSoft/ToolsPackage.zip)
On second thought, it kind of looks dumb when she's actually walking on windows in the back.

L Croft
10th Mar 2006, 18:20
Thats odd, she was always on top for me. And I though I would post my favourite desktop lara screenie :D
http://www.funkylydia.com/tombraider/images/tr7/desktop/15.jpg (http://www.funkylydia.com/tombraider/tr7desktop.html)

Faye
11th Mar 2006, 03:09
dhama, how do you open it three times? I'm guessing that double clicking the shortcut icon after she's already open isn't enough, because I tried that it didn't work for me. How did you do it? :confused:

darkfader
11th Mar 2006, 04:32
Perhaps a different version? The current version is v1.2.
Or it could be the Windows version. I'm running W2K3.

SiegfriedNightmare
13th Mar 2006, 00:29
most likely the 3 laras that you see are a result of a "photoshop" hoax

darkfader
13th Mar 2006, 03:32
Check the check at memory address 0x10007A1E. mPlayer.cw.dll is left in %temp% directory when the app is running. Now if you find and change sequence 3D B7 00 00 00 75 34 to 3D B7 00 00 00 EB 34, you can start it multiple times. You might need to put this modified dll in the same directory as the exe file and make a copy of the exe file in order to make it start another time.
My PC is not fast enough for so many Lara's :(
A screenshot with 3 Lara's, hex-editor, Winamp playing TombRaider soundtracks... http://tinyurl.com/e55d3

lordvader
24th Jul 2008, 03:25
Hello
have they stoped the program of
desktop lara

I cant seem to run it :(

Or is there a new one coming out ?

josh1122
25th Jul 2008, 02:15
Hello
have they stoped the program of
desktop lara

I cant seem to run it :(

Or is there a new one coming out ?

thats what im wondering also. Did they stop the desktop lara program? since it won't install and keeps saying desktop lara server is down for maintainance :(

really hope they didnt stop it, i really wanted it :(

lordvader
25th Jul 2008, 02:21
thats what im wondering also. Did they stop the desktop lara program? since it won't install and keeps saying desktop lara server is down for maintainance :(

really hope they didnt stop it, i really wanted it :(

Thats one bad move on there part
UNLESS they have anew one coming :)
I HOPE SO
or it will SUCK

Joshorty
27th Jul 2008, 16:05
Actually I don't wish for one. Especially after seeing that dark trailer of Underworld, having one right now would seem like a joke to this whole upcoming adventure... Don't get me wrong, I love desktop buddy Lara :D (and I still have mine from the Legend days today :D O memories how she'd keep updating me :D )