PDA

View Full Version : Patch "installed" NOT



sigge
23rd Jan 2006, 15:03
So, I have re-installed my Imperial Glory and now started it. I saw that it was version 1.0 so I decided to download the patch. When I had dowloaded it, pressed the installing icon, it says "Imperial Glory patch is already installed"
Then i searched every files on my PC named "Imperial Glory" and removed some of them thinking that "this may be the patch file" (Game still works). But no, after even restart it didn't help. And I say it again, game shows in the left corner at the manu that it's version 1.0.
So anyone got any ideas?

Sheikh Al Stranghi
23rd Jan 2006, 15:43
Yep. Use a registry cleaner to scan your PC. Then install the patch, and It should work.

sick
23rd Jan 2006, 16:15
Manually install this patch (http://www.tafn.info/phpscripts/filesdb/details.php?file=10). :)