PDA

View Full Version : No lag..thumbs up...no online..thumbs down



VideoGameMaster
21st Jan 2006, 19:47
this game if any1 has noticed has just about absolutely no lag at all... :thumbsup: nice

online is currently not working at 100%..at best its only working....15%..thumbs down.....

FIX IT

LiL_Lucif3r
21st Jan 2006, 19:50
did eidos pay u to say that....cuz i've been playing this game last two days and it lags like hell......anything else!!??

OgdanC
21st Jan 2006, 20:19
I have been playing since its release, and have not experienced any lag what so ever. However, getting into a game is a different story. I either can't get into a game, or once I am in a game that ***** freezes up like subzero!

delinkwent
21st Jan 2006, 20:44
hell no i was playing yesterday and the room was so laggy i was shooting at a guy that was floating in the air spinning,so umm lag is there.and dont get me started on the game freezing.

marker227
21st Jan 2006, 21:28
I don't really notice any lag. There are just small glitches in the game that are annoying.

chicagodave
21st Jan 2006, 21:33
you cant stay in a room long enough to know if it lags or not. lol

Dimebag.
23rd Jan 2006, 03:00
I can stay on quite a long time, Then after i play for about 2-3 hours I start having problems, I believe its from it being a new game and it being a weekend, so lots of people sign on and off. Socum is having problems to, every weekend on a sunday it gets really bad.

erickonasis
25th Jan 2006, 17:35
havent noticed any lagg..logg on problems yes ..lagg no

marker227
25th Jan 2006, 23:17
you cant stay in a room long enough to know if it lags or not. lol


I don't have any problems on the Xbox LIVE servers.

GhettoGospel
25th Jan 2006, 23:30
They say the servers are acting up if thats true then they goto get them fixed. And i would rather have it laggy as heck then not to play it at all.

fo_killa
26th Jan 2006, 03:14
i thought i was the only person who's game freezes

Beach Head
26th Jan 2006, 19:11
I can't even get online to see if the damn game is laggy. I have the PC version.

delinkwent
30th Jan 2006, 14:57
They say the servers are acting up if thats true then they goto get them fixed. And i would rather have it laggy as heck then not to play it at all.

the problem is it's "laggy as heck" until you hit the loading screen and get disconnected,so your not playing at all,and i dont know about you but i really dont like having to reset my ps2 every round.

djadams
31st Jan 2006, 02:11
no lag for me. i can play all the time ps2