PDA

View Full Version : pyrogodmode



ricca
6th Dec 2005, 23:12
Hi
Im not able to access the cheats code.

I have version 1v1 installed (at least I think...it says it on the opening
screen). When I go to the credits screen theres no place to type the word Pyrogodmode?
What am I doing wrong?

Im not interested inthe resource cheats, just the ones that help the building speed. Thanks in advance.

sick
7th Dec 2005, 08:39
Just go to the credits screen and type "pyrogodmode" on your keyboard. No place to fill it in. You'll hear a sound when typed correctly.

ricca
7th Dec 2005, 10:35
Great..thanks fror the help. Im gonna try that.
Im curious to see how it will affect the game.