PDA

View Full Version : 'Synchronized Network Error'!



Kitn0
24th Nov 2005, 20:27
During multiplayer with a friend we have been experiencing a 'Synchronized Network Error' when the battle begins however, with other various players i have not experienced this problem.

The error forces the game to end and leaves us clueless. Would appreciate some support!

(Before you ask, all ports, gamespy ports, DMZ mode etc is all open. It should WORK!)

Thanks, bye! :D

Mike_B
24th Nov 2005, 20:53
Do you both have the same game version?

E.g. does one of you have the patch installed and the other not?

Kitn0
24th Nov 2005, 21:13
Yes mate, we both have 'Imperial Glory V1.1' as shown in the main menu. Any other ideas Moderator? Thanks for swift reply! :)

Kitn0
24th Nov 2005, 22:29
No need to help now Sir moderator, we managed to get it working. Thanks for your help anyway chap! Ta tar! :cool:

F368laba
21st Apr 2006, 11:11
Say, you couldn't tell me what you did to fix the problem could ya? lol

Thanks alot, Ed. :D