PDA

View Full Version : how to use other country?



clive
6th Sep 2005, 03:19
i mean other country such as pietmon, saxony....

any ideas?? ;)

officerpuppy
6th Sep 2005, 05:13
I would suggest d/l the play as spain mod and then looking how it was done then modding it to play as whatever nation you want to play with.

britishjohn
7th Sep 2005, 17:04
i mean other country such as pietmon, saxony....

any ideas?? ;)

I know, I would like to play as one of the other nations on both the campaign and the Quick battles.