PDA

View Full Version : infantry dust



ThomasLongbow
3rd Sep 2005, 08:32
is there a way i can remove the dust caused by infantry when they run through snow/sand?

Godkin
5th Sep 2005, 10:33
go to ?:\Pyro Studios\Imperial Glory\Game\GameModes\Batalla,and open DatosBatalla ,then check this out: PARTICULAS_MOVER_UNIDADES

I think there is something you may find intrested in. :D

ThomasLongbow
7th Sep 2005, 05:11
Thank you, I'll test it out... oddly enough except for when veiwing 100 muskets firing at close range this is the only thing that causes me any lag... and I'd rather remove it cause it doesn't do much for me anyway ;P