PDA

View Full Version : Imperial doesn't Install



alanqpr
27th Aug 2005, 18:26
On my machine - Athlon 3000, Ram of 1024 and Radeon 9200 256 graphics.

get the error Set17.tmp has encountered a problem and needs to close.

whereas the game loaded fine on my son's PC

which has the same specifications as mine except less ram (510) and an Invidia GForce 5200 graphics card

Can anyone help please

Thanks

Alan :(

efthimios
27th Aug 2005, 18:56
Setting aside the fact that it is probably illegal to install the game on two different computers :D Try deleting the contents of your windows/temp directory. Then install the game and see if it helps. It might.

alanqpr
29th Aug 2005, 09:14
Thanks for your idea but that didn't have any effect at all.
I only installed the software on my son's PC to see whether it has the software that was faulty or my PC.

Do you, or anyone, know how to contact Eidos direct for any advice they may have. The site seems a maze that doesn't direct me to the right place - For direct feedback from them a whole list of games appears but no Imperial Glory.

Thanks

Alan

jaywalker2309
5th Sep 2005, 23:18
Have never heard of this error before. Hmm. Try copying the contents of the disc to the hard drive (into a folder called `imperial` or something like that)

This will eliminate your drive being a bit ropey.. ie if `copying` gives you an error then you know its the drive and the disc not liking each other