PDA

View Full Version : The Patch STILL doesn't work!



noctambulist
25th Aug 2005, 01:10
I installed the patch, about 5 times, reinstalling the game after each try failed, and I get the same old "application can't be initialized!" What might be the problem? :(

Thanks in advance for ANY help!!

hardyea
6th Sep 2005, 11:17
What Happen To Me is that It Told Me Imperial Glory is not Installed. So I had To Reinstall It And then Before Playing it I Tryed the Patch And It Work. I don't Know IF that will Help But Try It.

jaywalker2309
6th Sep 2005, 18:18
I installed the patch, about 5 times, reinstalling the game after each try failed, and I get the same old "application can't be initialized!" What might be the problem? :(

Thanks in advance for ANY help!!

What graphics card do you have?

theenglishdude
2nd Oct 2005, 11:14
*PSSST* DOOOOOOOOOOOOOOOD! if your system supports it (if you have a pentium processor4 3GHZ) get a RADEON600X :thumbsup: I do and the game runs without lag or anything!IVE NEVER HAD THIS WITH A NEW(ISH) GAME AND I FEEL LIKE A CASTRATED MAN WHO REGREW HIS PRIDE!!!!!(Although i dont know what its like to have a part chopped off, especially the most important one, but o well i get the point across ;) )