PDA

View Full Version : please help me!!!!



sizzlin
27th Jul 2005, 10:20
I've just bought imperial glory, but whenever I go to fight a land battle all my troops graphics muck up and it doesn't work, has this hapened to anyone, or does someone know how to fix this? help!!!!

monkeytart
27th Jul 2005, 10:26
wat graphics card ar u using?

sizzlin
29th Jul 2005, 15:01
Ge force 4. It should work, I cant understand it.