PDA

View Full Version : Can't scroll using cracks



Eruan
2nd Jun 2005, 10:07
I bought many games before just as Imperial Glory and instead of carrying a huge case of CDs on my travels i simply downloaded cracks that work. However, in Imperial glory, they seem to immobilize scrolling in battles, is a quick edit in the config file needed? For the moment i'm a bit stuck on this :mad:

CrossWire
2nd Jun 2005, 10:53
Uh uh! now your in trouble, quick hide before a mod finds you. :)

jaywalker2309
2nd Jun 2005, 11:03
I bought many games before just as Imperial Glory and instead of carrying a huge case of CDs on my travels i simply downloaded cracks that work. However, in Imperial glory, they seem to immobilize scrolling in battles, is a quick edit in the config file needed? For the moment i'm a bit stuck on this :mad:

If you've bought the original game please use the original discs, we cannot provide support to someone who endorses illegal cracked exes.