PDA

View Full Version : How to create Land routes ??



Sotos
24th May 2005, 18:11
Hi

How i create land routes??

I have Britain and has 1 land route with France from Default but i can not find a way to make more of them


Naval Routes are easy to create
by Creating Brigands and merchant ships etc in the Merchant Game Screen and appoint them to a Port of your choice which is logical

But what about Land routes??

There is a Quest that needs 5 Land Routes to be fullfiled
How can i create them??

CrossWire
24th May 2005, 18:17
Just build a trading establishment in the country you want the trade link with.
left click the country, then the buildings button.

OGGleep
24th May 2005, 23:05
You have to research the tech first off, its the first green I think. Then you build the building like the other guy said in that countries capitol.

Eggbath
8th Jun 2005, 10:22
I am NEW to this and was wondering how to:

1. Join others for a online game.
2. Gain experience points and Rank
3. join a clan.
4. What forum do you game in ?

The last game played online was Counterstrike but that was many moons ago.

any help would be greatly received.
Cheers EG.