PDA

View Full Version : Game crushed!!! Help!!!



Din
18th May 2005, 06:44
Hello to all. I just bought the game yesterday. I installed and try to play it. While the naval battles are ok with no problems, when I'm trying to do Land battles in a campain or a quick battle or a historical battle the game after 2 minutes crashes and my Pc restarts! I unistalled and installed again but the problem remains. Help me if you can!!!

The informations of the problems from windows XP Pro says:

ERROR SIGNATURE
BCCode : 10000050 BCP1 : E3A45004 BCP2 : 00000000 BCP3 : E35B1C00
BCP4 : 00000001 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

ERROR REPORT CONTENTS

The following files will be included in this error report
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERc50f.dir00\Mini051805-05.dmp
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERc50f.dir00\sysdata.xml

It's really sad this game to have problems.

Just for your information, I never had problems with other games as my Pc has one of the best parts.
Intel P4. 3.2GHZ (1MB cache)
ASUS BOARD 925i
512MB RAM DDR II 533MHZ
VGA ASUS XT 800 256MB RAM PCI-X
160GB H.D SATA
AUDIGY 2 ZS

Desktop Napoleon
18th May 2005, 06:57
Have you checked your computer for viruses? I have had viruses before that have caused games to do just that.

jaywalker2309
18th May 2005, 09:45
Hello to all. I just bought the game yesterday. I installed and try to play it. While the naval battles are ok with no problems, when I'm trying to do Land battles in a campain or a quick battle or a historical battle the game after 2 minutes crashes and my Pc restarts! I unistalled and installed again but the problem remains. Help me if you can!!!

The informations of the problems from windows XP Pro says:

ERROR SIGNATURE
BCCode : 10000050 BCP1 : E3A45004 BCP2 : 00000000 BCP3 : E35B1C00
BCP4 : 00000001 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

ERROR REPORT CONTENTS

The following files will be included in this error report
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERc50f.dir00\Mini051805-05.dmp
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERc50f.dir00\sysdata.xml

It's really sad this game to have problems.

Just for your information, I never had problems with other games as my Pc has one of the best parts.
Intel P4. 3.2GHZ (1MB cache)
ASUS BOARD 925i
512MB RAM DDR II 533MHZ
VGA ASUS XT 800 256MB RAM PCI-X
160GB H.D SATA
AUDIGY 2 ZS


What driver you running?

ATI released Cat5.5 which has the IG fix in it. Driver link (http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html)

Oststar
18th May 2005, 23:16
If the drivers don't fix it then look at the programs you're running and the OS... don't try and run the game in an account on a network or shared computer.

Din
19th May 2005, 10:05
Thanks for the response guys. I installed the driver 5.5 and it works fine untill now.

Webrider
20th May 2005, 00:54
never leave you sound drivers behind either...