PDA

View Full Version : Unit numbers



sammobrownie
28th Mar 2005, 12:17
What size of army are we talking about here? Hundreds, thousands, tens of thousands ....? :confused:

BANANAMAN
28th Mar 2005, 12:24
What size of army are we talking about here? Hundreds, thousands, tens of thousands ....? :confused:

Hi there sammobrownie,

This one question is easy cake to answer. :)

There will be a maximum of 2.000 units/soldiers on your monitor screen for you and your enemy during battle.

But the formations/groups of soldiers will be divided into 40 units/soldiers per formation/group. :)

sammobrownie
28th Mar 2005, 12:41
Thanks! But how does this compare to cossacks 2, which has 64,000 untis available? Does any1 know how close you can zoom in cossacks 2 by the way? Can you get one unit to fill a screen?

BANANAMAN
28th Mar 2005, 12:43
I think you should download some trailers at ign.com or take a look at gamespot.com on Imperial Glory. :D

sick
28th Mar 2005, 13:27
I think you should download some trailers at ign.com or take a look at gamespot.com on Imperial Glory. :D

A full collection can be found here (http://www.tafn.info/TAFN/imperialglory/html/media_ingame%20movies.php), and another one you didn't mention. ;)

HellAngel_666
28th Mar 2005, 13:31
ok IG and Cossacks II are COMPLETELY diferent! 64,000 vs 2,000 thats 1/32 units a BIG difference. plus C2 is 2d while IG is 3d... look them up\

about units sizes... 3d can only have some many units... rtw was the best example... they got it down to a scince

sammobrownie
28th Mar 2005, 14:22
thx for the videos. I hear ther's a demo out soon! Can't wait!!!

Cro_Knight
3rd Apr 2005, 04:16
well does that mean u can have 2000 ships

Bernard
3rd Apr 2005, 05:42
well does that mean u can have 2000 ships

Heheh :o

No, not quite think.