PDA

View Full Version : Hitman Series



bearcat895
5th Mar 2005, 23:17
I am totaly NEW to the Hitman series.I just purchased Hitman 2 Silent Assassin & Hitman Contracts. Are these Expanson packs ? I dont have the first game in the series.I installed Contracts only and it wont run right on my system. Dell Dimension 4400,1.6 gig,512 ram with a ATI Radeon 9500 Pro Graphics card. Is there a patch avaible for these ??? Other games run ok ( Splinter Cell Etc ). Thanks :confused: :confused:

bearcat895
6th Mar 2005, 12:24
I Installed Hit Man 2 and it runs ok. I still cant Get hit man three to operate. :confused: :eek:

jagarc89
10th Apr 2005, 03:08
hitman contracts didnt work on my computer at all. wonder why?

bearcat895
10th Apr 2005, 12:42
I did get game to run right. First I downloaded the patch ( 174 ) for the game and then I up graded drivers for my Graphics Card ( ATI Radeon ). :D