PDA

View Full Version : Question about Thief 3 and graphic chipsets



codemaster101
10th Nov 2004, 23:55
My computer's graphics chipset is not good enough to run Thief 3. I have a GeForce4 MX 420.

But I also have a laptop. The graphics chip is an: M4 AGPX. Will the laptop run Thief 3? If not, is there any other way to be able to run Thief 3?

Guineapiggy
11th Nov 2004, 00:32
Won't run it. Check the Thief: Deadly Shadows System Specifications thread.

Mr. Perfect
11th Nov 2004, 01:41
Only way to get it to run on your PC would be to get a new video card. Otherwise you'd have to use a Xbox game console and the Xbox version of the game.